Carte publicată – Ispășirea eficace

După multă așteptare am reușit să public cartea. Tema cărții (fără prea multă pompă) este „ispășirea sigură, eficace, hotărâtă și particulară” (cuvinte cu care închei cartea) – sau așa cum este poreclită această doctrină „ispășirea limitată”. Pentru sceptici sau cei care găsesc acest punct doctrinar o piatră de poticnire a calvinismului am scris un capitol special care se ocupă de critica contemporană a argumentelor lui Owen prin care sprijină această doctrină.

Dacă doriți să citiți cartea – prețul se va discuta în privat întrucât interesul meu este ca cei ce vor să o citească să beneficieze de conținutul ei. Prețul are de-a face doar cu recuperarea unei părți din cheltuieli.

Cartea are 160 de pagini și este, de fapt, o analiză a uneia dintre cele mai bune cărți publicate vreodată despre moartea lui Hristos – Moartea morții în moartea lui Hristos. Această capodoperă teologică a fost scrisă de John Owen în decursul a șapte ani. Lucrarea, nici până în ziua de azi, nu a primit un răspuns solid.

Speranța mea este că va veni o vreme în care și românii evanghelici vor echilibra citirea cărților scrise de contemporani cu cărți scrise de puritani – cărți care sunt o adevărată bogăție spirituală. Așa putem fi vindecați de gândirea spirituală superficială. Cei care vor citi cartea integral și o vor găsi nefolositoare – li se va returna integral prețul cărții 🙂

Pentru detalii scrieți aici un e-mail: andrucroitoru@gmail.com

IMG_0242

Anunțuri

9 gânduri despre “Carte publicată – Ispășirea eficace

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s