Sala de așteptare a biroului de emitere a buletinelor – Fălticeni. Oribil.

Consider că orice loc public unde se întâlnesc autoritățile statului, lăsate să-și slujească cetățenii, cu poporul trebuie să fie îngrijit. De fapt, orice loc public, care se află în proprietatea statului – îl reprezintă pe acesta – deci trebuie să arate întocmai și este de datoria lor să îl îngrijească și să-l păstreze așa.

1115985_490865434338928_67472911_o

Este grețos și dezgustător să aștepți în asemenea condiții spurcate! Priveliștea este aproape scârboasă. Să nu mai spunem că pe acești pereți se află tot felul de … cum vreți să le spuneți fiecare.

Nu neg în nici un fel faptul că cetățenii orașului și toți cei care intră pe ușa acelei încăperi au datoria și responsabilitate să fie oameni, să fie îngrijiți, atenți, respectuoși și să protejeze ceea ce aparține statului și îi reprezintă într-o oarecare măsură. Dar până la urmă tot ei trebuie să aibă grijă de locul ăla. Măcar de dragul celor care au o slujbă acolo.

Până la urmă o găleată de var simplu/lavabil nu e chiar așa scumpă – și dacă ai vărui lunar sala aceea. Dar probabil sala aceea reprezintă pe cineva și ceva … din păcate. Poate că un pas spre promovarea respectului reciproc ar fi tocmai acesta: să facem ca locul în care ne întâlnim să fie primitor, strălucitor, plăcut. Poate că bloguri ca acesta ar stimula rezolvarea unor astfel de situații.

Anunțuri

Un gând despre “Sala de așteptare a biroului de emitere a buletinelor – Fălticeni. Oribil.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s