Valorile creştine sub asediu

peter-costea1-247x300Nu este un secret pentru nimeni agresivitatea cu care sunt atacate în societatea tot mai seculară din Vest și inclusiv din țara noastră, valorile moral-creștine fundamentale care, din perspectivă creștină, constituie temelia oricărei societăți sănătoase: valoarea și dreptul la viață pentru orice persoană, căsătoria și familia naturală și libertatea religioasă și de conștiință.

Valoarea și dreptul la viață pentru orice persoană

Sacrificiile umane de copii și infanticidul nu sunt practici noi sub soare, majoritatea popoarelor păgâne aveau astfel de ritualuri barbare și împărtășeau credința că îmbunează sau influențează voința zeilor prin faptul că își sacrificau copiii pe altarele lor, dar mai ciudat este să vezi această idolatrie antică manifestată sub o formă diferită, într-o societate și într-o țară care se declară majoritar ”creștină”. Diferența este că Moloch-ul zilelor noastre este Sinele, individualist și egoist, iar copiii sunt sacrificați fără milă pe altarul ambițiilor și dorințelor sale deșarte.

Deși legislația din România este mai restrictivă decât cea din SUA, de exemplu, unde o femeie își poate ucide pruncul oricând pe perioada celor 9 luni de sarcină, până în momentul nașterii (iar acum se discuta ideea de avort post-natal), totuși, numărul copiilor uciși în pântec din 1958 până în prezent în România, depășește numărul locuitărilor țării, adică, peste 23.000.000 de copii avortați, ceea ce reprezintă un caz unic în lume. În Europa, România are cea mai mare rată a avorturilor, iar în lume suntem pe locul 5.

Dacă în trecut argumentul incertitudinii cu privire la momentul în care ”țesutul” din pântec începe să fie considerat că are viață era un argument des întâlnit din tabăra pro-avort, astăzi, când datorită tehnologiei și a cercetărilor în domeniu, medicii nu mai au niciun dubiu cu privire la faptul că acel ”țesut” este o viață, distinctă de trupul mamei, argumentarea se transformă în devalorizarea vieții de la bun început. Chiar dacă viața ar începe în momentul concepției, acest lucru ”nu este relevant”, spune Cecile Richards, președintele Planned Parenthood din State; o femeie are dreptul să decidă singură dacă viața copilului ei începe la concepție sau în momentul nașterii (sau după).

Tactica industriei multi-miliardare a avorturilor (al cărei lider mondial este organizația Planned Parenthood, înființată în SUA și operând în România sub numele de Planificare Familială) este de a promova promiscuitatea sexuală de la vârste cât mai fragede, de a împărți prezervative și anticoncepționale cât mai slabe, pentru ca tinerele femei și adolescente să apeleze la serviciile lor în urma unei sarcini nedorite, apărută tocmai în urma ineficienței contraceptivelor primite de la ei. În România de câștigat de pe urma avorturilor au medicii, cabinetele, clinicile mari cum ar fi cele ale fundației Marie Stops International România, și sistemul medical în general. Iar în plan ideologic, câștigul este de partea politicii anti-natalitate și de reducere a populației.

În România, cea mai mare platforma de educație sexuală în format video, care poartă numele de ”Sexul vs. Barza” și este finanțată de către organizații pro-avort și din lobby-ul LGBT (Profamilia Karlsruhe – se numără printre fondatorii International Planned Parenthood Federation; Asociația Front – organizație care promovează feminismul, militând pentru „egalitatea de șanse și de gen”; Asociația Accept –militează pentru „apărarea și promovarea drepturilor persoanelor LGBT; SECS – Societatea de Educație Contraceptivă și Sexuală – militează pentru accesul tinerilor la ”educația sexuală”; Fundația Marie Stops International România – unul dintre cei mai mari furnizori de servicii avortive la nivel mondial; ECPI – Euroregional Center for Public Initiatives – organizație nonguvernamentală de lobby, promovând avortul, homosexualitatea;), este de asemenea sprijinită și de guvern și se urmărește introducerea ei în școli ca materie obligatorie.

Iată așadar, ce vor învăța tinerele și tinerii noștri, încă din ciclul primar:

Fiind învăluiți așadar de această cultură a morții, în care nu mai este relevant când începe viața iar dreptul la viață nu mai este unul fundamental, ci este dictat de capriciile și interesele altuia, să credem oare că suntem departe de lagărele naziste de la Auschwitz și Dachau sau de plantațiile din Sudul Americii sclavagiste? Dacă valoarea omului nu mai este una intrinsecă, dată de către Creator, atunci crima și opresiunea vor fi mereu justificate, decizia de a ucide pe altul devine ”un drept”, un drept care a dus la holocaustul tăcut al milioanelor de copii uciși în pântec cu consimțământul și din dorința părinților.

 Căsătoria și familia naturală

În privința familiei, așa cum a fost ea instituită de Dumnezeu, lupta pentru abolirea ei este tot veche de când lumea, iar destrămarea ei de-a lungul istoriei a dus la destrămarea multor societăți și imperii. Un moment cheie în atacul asupra familiei în evoluția societăților Vestice îl reprezintă revoluția sexuală și dărâmarea limitelor de bun simț ale sexualității umane odată cu aceasta.

La început, căsătoria a fost devalorizată prin promovarea promiscuității sexuale în rândul tinerilor și adolescenților, prin disocierea actului sexual de aspectul procreativ și accentul pus exclusiv pe plăcerea senzuală. Acest lucru s-a putut realiza foarte ușor prin intermediul literaturii, al mass-mediei și, în ultimul timp, tot mai mult prin intermediul sistemului public de învățământ, prin așa-zisele platforme de educație sexuală.

Deși problema este mult mai complexă iar scopurile din spate și agendele ascunse nu sunt cunoscute cu certitudine, ceea ce este evident e că s-a produs un fenomen de ”sexualizare” extremă a tinerilor, de la vârste tot mai fragede, iar moralitatea în acest domeniu a scăzut în mod alarmant (și nu e de mirare, odată ce perversitățile lui Adolf Kinsey sunt cele care dictează concepția despre sexualitate în cultura vestică). Odată ce sexul a devenit obiectul de preocupare numărul 1 în rândul tinerilor, prin dependența de relații sexuale, de pornografie și bombardarea continuă cu imagini încărcate de senzualitate, nu este de mirare că și căsătoriile care s-au încheiat mai târziu de către acești tineri care au devenit maturi, au fost fundamentate pe temelii instabile, așa încât, în România, două din trei căsnicii s-au încheiat prin divorț (iar în SUA una din două).

Pasul următor în procesul de dezintegrare a familiilor este, bineînțeles, subminarea autorității parentale și încurajarea copiilor către rebeliune și independență dăunătoare. O simplă privire aruncată asupra programelor TV, desenelor animate, filmelor și literaturii pentru copii, poate să observe cu ușurință cum rebeliunea este semănată în mintea și inima copiilor încă din cele mai timpurii stadii. Iar dacă acest lucru se cuplează cu trăirea într-o societate care face imposibilă supraviețuirea dintr-un singur salariu, iar rolul femeii este subminat de ideologia feministă, rezultatul firesc este înstrăinarea copiilor din sânul familiei și îndoctrinarea lor de către Stat cu lucrurile și valorile (sau lipsa lor) spre care acesta tinde.
În Statele Unite, la câțiva ani buni deja de când căsătoria între persoane de același sex a fost legalizată în mai multe state, cam așa stau lucrurile în domeniul educației: http://www.culturavietii.ro/2013/11/28/efectele-casatoriilor-homosexuale-asupra-statului-american-massachusetts/

Acum programele de educație sexuală nu doar că îi învață pe copii despre sex și masturbare de la grădiniță, dar îi învață tot ce trebuie și depre perversiunile dintre homosexuali și necesitatea de a considera aceste lucruri perfect normale, mergând deja cu pași repezi către normalizarea pedofiliei.

Dacă credeți că aceste lucruri sunt departe de noi, vizionați câteva filmulețe de pe site-ul sexulvsbarza. ro și veți vedea ce au văzut deja unii dintre copiii dumneavoastră, sau vor vedea și vor auzi în curând, dacă dezinteresul nostru, al părinților cu valori creștine, nu se va schimba. În București, au loc deja de ani buni parade gay, iar liceul George Coșbuc este renumit deja pentru propaganda homosexuală făcută de doamna profesoară Roxana Marin. Există festivale ale filmului gay și luna istoriei LGBT, care se țin în orașe mari din România, iar la Muzeul Țăranului Român din București a fost proiectat filmul lesbian ”The kids are all right”, în ciuda protestelor vehemente ale cetățenilor care s-au opus. Domnul deputat Remus Cernea, se luptă acum, citând din Biblie, pentru aprobarea parteneriatului civil între persoane de același sex pe care, chiar dacă nu va fi aprobat din prima, parlamentarul declară că va continua să-l propună până când va fi aprobat.

În momentul actual, în întreg Vestul, activiștii LGBTQ sunt foarte militanți și, după un model fascist, luptă pe toate planurile pentru a instaura dictatura gay pretutindeni în societatea din Vest. Dorința și scopul lor nu este să obțină drepturi egale cu ceilalți (drepturi pe care le au oricum) și să formeze familii, ci să impună tuturor ideologia lor perversă și mai presus de toate, să abolească familia. (http://illinoisfamily.org/homosexuality/homosexual-activist-admits-true-purpose-of-battle-is-to-destroy-marriage/)

Libertatea religioasă și de conștiință

Este evident că atunci cînd o anumită grupare își impune principiile asupra întregii societăți, iar familiei îi este negat dreptul de a-și educa copii în conformitate cu propriile valori, nu mai poate fi vorba de libertate religioasă sau de vreun alt fel. Dacă Statele Unite au fost în trecut un model de libertate și toleranță pentru întreaga lume, fiind fundamentate pe principii profund creștine, declinul acestui tărâm al libertății și egalității, devine tot mai evident pe măsură ce timpul se scurge și valorile creștine sunt aruncate grămadă la gunoi.

Atunci când ești suspendat din cadrul reality show-ului în care ești vedetă arhi-cunoscută și îndrăgită, pentru că îndrăznești să afirmi în cadrul unui interviu că homosexualitatea este un păcat, așa cum s-a întâmplat cu Phil Robertson din Duck Dinasty, poți să-ți dai seama cât de departe s-a ajuns cu încălcarea libertății de exprimare și de orice fel. Atunci când nu ești de acord ca copilul tău să participe la orele de educație (homo)sexuală, iar statul te arestează pentru că principiile tale diferă de agenda LGBT (https://www.youtube.com/watch?v=Tp3APRiRVls), îți dai seama că nu ești departe de distopia Orwelliană, 1984. După spusele lui Voltaire, ca să afli cine te conduce, află doar pe cine nu ai voie să critici și ve știi cu siguranță cine domnește peste tine.

Nu e greu să-ți dai seama pe cine nu ai voie să critici în zilele noastre, în SUA și în societatea Vestică în general. În timp ce creștinii sunt discriminați în fel și chip, li se iau copiii pentru că nu îi trimit la școala publică, li se neagă dreptul de a-și duce Biblia în școli, sunt dați afară din mediile academice pentru că sunt creaționiști sau sunt atacați ziua în amiaza mare de către grupuri de anarhiști pentru că pledează împotriva avortului sau atacului asupra familiei, iar autoritățile nu au nici o problemă cu asta, problema lipsei de toleranță este aruncată tot pe seama lor. (https://www.youtube.com/watch?v=tjPQe0V_BD8)

Strategia grupărilor seculariste care luptă pentru abolirea familiei, a libertății religioase și de conștiință, este de a califica drept ”hate speech” orice critică și dezaprobare cu privire la principiile pe care le promovează. S-a inventat un nou vocabular, încărcat de termeni ca ”homofob”, ”anti-choice”, ”politically correct”, ”sexist language”, ”hate crime” și alții, prin care logica și argumentarea obișnuită nu mai pot funcționa. Și totul în numele toleranței, al libertății și egalitații. Dar tot vorba lui Orwell, deși toate animalele sunt egale, unele sunt mai egale decât altele.

Dacă Adolf Hitler a fost capabil să-i facă pe naziști să comită atrocitățile pe care le-au comis crezând că luptă pentru o cauză nobilă, înseamnă că și alții se pot ridica în numele unei cauze drepte în ochii lor, pentru a-i spulbera pe toți cei care nu corespund, sau se opun modelului lor. Există un moment în care răul care se ridică la putere, mai poate fi încă stăvilit și înlăturat. Dar dacă acest moment se duce, iar oamenii de bine nu fac mai nimic pentru a lupta împotriva răului, rezultatele vor fi devastatoare. Iar răul moral (sau imoral) care se ridică și tot crește acum în societatea vestică a început să-și înfingă colții cu tărie în tot ce-i sfânt și respectabil. În alte State, momentul în care binele ar fi trebuit să se revolte a trecut, și societatea este deja în metastază. În România, momentul e acum. Vom tăcea oare cuminți, așteptând să treacă? Sau ne vom ridica, vom vorbi, ne vom opune?

Peter Costea este un candidat independent la alegerile Europarlamentare. Este creștin, pro-viață, pro-familie, pro-libertate de conștiință. Dorește să fie vocea noastră, a cetățenilor acestei țări, care împărtășim aceleași valori și ne dorim o Românie care să protejeze viața celor nenăscuți, să protejeze familia naturală și să ne ofere libertatea de a ne afirma și a ne practica credințele și a le transmite și copiilor noștri. Este un pas important în lupta cu răul care vine peste noi din toate părțile. Este un lucru mic pe care îl putem face. Dl.Peter Costea are nevoie de 100.000 de semnături pentru a putea candida. Putem semna și putem cere și altora care împărtășesc valorile sus numite să semneze. Timpul e scurt și nevoia e urgentă. (De aici se poate descărca formularul pentru semnături: http://www.costea-parlamentuleuropean.ro/). Dacă până acum ai fost ignorat cu privire la aceste lucruri, de acum nu mai ești, Tăcerea și nepăsarea ta reprezintă acordul tău tacit în fața răului. Este momentul să acționăm, pentru viață, pentru familie, pentru libertate de conștiință, și mai presus de toate, pentru că Dumnezeu ne cheamă la asta!

Anunțuri

2 gânduri despre “Valorile creştine sub asediu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s