Ce nu-ți va spune mormonul care bate la ușa ta?

Anunțuri

14 gânduri despre “Ce nu-ți va spune mormonul care bate la ușa ta?

 1. Asta da, secta, chiar mai prejos; dar daca vorbim despre „secte” – se pune intrebarea normala, care din ele pot fi catalogate astfel ? Si in orice caz, cele cu origini crestine ? Caci mie-mi pare ca denumirea in cauza este acordata exclusiv pe baze politice sau de interese spiritualiste, nicidecum dupa Scriptura, atata vreme cat, de exemplu, „ereziile” adventistilor de ziua a 7-a sant jucarie pe langa cele ale catolicilor sau ortodocsilor, sau chiar ale anglicanilor, un fel de catolici cu sefu’ la Londra, si-ar mai fi si altele, cu origini antico-feudale ………… ce zici ?

  Apreciază

   1. Esti pe faza ? Nu stiam . – dar nu-ti voi raspunde la intrebare, decat daca-ti vei renega toate demonstratiile pe care le-ai facut cu Scriptura-n mana, impotriva multora din ereziile celor doua culte traditionale …………

    Apreciază

 2. „de ce să reneg?” – hmmm, Doamne, mai Andrei, mai, esti in stare sa te servesti de tot felul de rationamente „multi ideatice” cand e vorba de controverse spirituale, si nu te prinzi de ceea ce-am vrut sa spun ? – adica ma intrebi pe mine asa – „îmi puteți menționa erezii ale catolicilor și ortodocșilor?” de parca n-ai sti raspunsul kilometric la intrebare – puteai sa fii de acord sau nu, cu cele spuse de mine, da’ de ce sa-mi raspunzi astfel ?

  Apreciază

   1. „îmi puteți menționa erezii ale catolicilor și ortodocșilor?” – catolicismul si ortodoxismul sunt amandoua in sine cvasieretice – sa-ti ajunga atat. – iti zic: – ai citit prea putzin din ceea ce e important de citit in legatura cu crestinismul, de aceea ai alunecat intr-un hatis al derizoriului complicat si deshert …………..

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s