În sfârșit: „Predestinarea Absolută” a fost publicată!

unnamed

PENTRU COMENZI contactați-mă la adresa: andrucroitoru@gmail.com sau pe facebook aici. Prețul cărți este de 20 lei. Prețul însă nu este fix. Dorința mea este ca această carte să ajungă în mâinile celor interesați de subiect. De aceea sunt dispus să ofer cartea cu prețul pe care cititorul poate să îl plătească. Banii nu trebuie să împiedice lectura.

Fac aceeași provocare pe care am făcut-o la publicarea cărții pe subiectul Ispășirii LimitateToți aceia care găsesc cartea nefolositoare, neconvingătoare sau pur și simplu irelevantă (după citirea ei integrală) li se va restitui prețul cărții.

Jonathan Edwards afirma într-una dintre cărțile sale că un om care nu acceptă suveranitatea lui Dumnezeu nu poate fi considerat un creștin autentic. Publicarea acestei cărți este necesară pentru publicul evanghelic român (în primul rând) pentru că există o neglijare masivă a unor lucrări și doctrine foarte importante care au influențat oamenii importanți prin care Dumnezeu a reformat și trezit biserica.

Aici puteți accesa primele 13 pagini din carte pentru a citit Cuvânt înainte, Introducerea și pentru a vedea conținutul Cuprinsului. Puteți afla puțin din istoria lucrării analizate și despre autorul ei. Aveţi aici un exemplu de explicare a uneia dintre cele mai întâlnite obiecţii aduse predestinării: anulează predestinarea libertatea omului?

Predestinarea este o doctrină de care se poticnesc foarte mulți oameni. Cartea conține o secțiune considerabilă în care se răspunde detaliat celor mai importante obiecții aduse acestei doctrine. Poate faci parte din acea categorie de oameni care respinge această doctrină. Îți propun să citești această carte și să cercetezi o analiză dogmatică – practică a acestei doctrine.

Dacă ai vreun prieten sau o altă persoană apropiată care are dificultăți în acceptarea acestei învățături fă-i un cadou! Cred că adevărul nu trebuie apărat foarte mult – el trebuie dezlegat și își va face singur treaba. În Dumnezeu se fundamentează tot adevărul și de aceea prima parte a cărții arată legătura dintre atributele lui Dumnezeu și această doctrină fundamentală.

Poate accepți această doctrină dar nu poți răspunde unor obiecții care i se aduc, nu cunoști fundamentul biblic pentru această doctrină sau nu vezi practicabilitatea ei pentru viața de zi cu zi a credinciosului. Cu siguranță această lucrare îți va răspunde acestor întrebări, nelămuriri sau lipsuri.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s