Cum oprești consumul rapid al bateriei la Iphone?

1. Scoate din notificări. Programele care îți trimit notificări accesează internetul, și de aceea mănâncă din energie, și îți trimit notificări (mâncând iarăși energie)

Settings – Notifications

IMG_3240

 

2. Dezactivează service location. Sunt programe care accesează service location fără ca să te intereseze acest lucru. Prelungește viața bateriei și dezactivează acest serviciu. Poate nu vrei să dezactivezi complet această opțiune așa că o poți dezactiva din programele care nu te interesează în mod special.

Settings – Privacy – Location Services

IMG_3242

 

3. Dezactivează flashul. Poate vă orbește și vă deranjează noaptea fiindcă se aprinde la fiecare notificare. În plus, consumă din viața bateriei și este inutilă ziua când folosim cel mai des telefonul.

General – Accessibility  – Led flash for alerts

IMG_3246

4. Dezactivează sunetul de la tastatura și de la blocare/deblocare. Și această funcție consumă din baterie. Mulți utilizatori sunt deranjați de aceste sunete. Această funcție poate fi dezactivată destul de simplu.

Settings – Sounds – Lock Sounds &  Keyboard Clicks

IMG_3241

5. Crează-ți o vibrație personalizată. Poate nu atât de mult dar și vibrația poate consuma din baterie. La fiecare mesaj sau notificare vibrația consumă din baterie. Îți poți crea o vibrație personalizată după cum dorești.

Settings – Sounds – Ringtone – Vibration – Create New Vibration

IMG_3248

6. Dezactivează refresh-ul automat al aplicațiilor. Această funcție consumă din baterie pentru că accesează, prin fiecare aplicație selectată din listă, internetul. Dacă dorești să ai aplicații care să acceseze netul poți să le selectezi doar pe acelea care te interesează.

Settings – General  – Background App Refresh 

IMG_3247

7. Activează opțiunea auto-blocare. De multe ori uiți să blochezi telefonul și acesta rămâne cu ecranul aprins consumând baterie minute în șir. Ai posibilitatea să setezi o opțiune care să-ți blocheze automat ecranul în cât timp dorești

Settings – Sounds – Auto-Lock

IMG_3243

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s