Marele stat islamic european

Probabil v-ați săturat să citiți articole sau titluri de articole pseudo-profetice despre dispariția populației europei sau despre invazia musulmană. Trebuie să vă deschideți totuși ochii și să luăm aminte la ceea ce este adevărat nu exagerat.

Imigrația pașnică

Diferența dintre perioada în care musulmanii veneau cu sabia în mână în Europa și perioada în care ei vin pe cale pașnică este că, de această dată, ei se fac cetățeni ai țărilor Europei. Primesc aziluri și asistență socială. Sunt plătiți să locuiască în Europa și li se dă cetățenie în mod definitiv. Credeți că vor mai pleca vreodată?

Mass-media și filo-islamul

Mass-media a contribuit la islamizarea Europei prin faptul că a taxat aproape orice voce care a încercat să avertizeze asupra unor pericole evidente. Cine a discutat despre imigranți, despre islamul radical, a fost pus la zid, etichetat „islamofob” și executat rapid. Musulmanii râd la felul prost în care gândim și îi dau slavă lui „Allah” pentru că își împlinește profeția prin care se afirmă că Europa va deveni un stat musulman.

Imigrația necontrolată

Imigrația necontrolată și iubirea imaginii de sine de care sunt bolnavi europenii – au mers mână în mână. Musulmanii au intrat cu milioanele în Europa iar europenii, ca să nu repete erori ai trecutului, au închis ochii și le-au dat locuințe și asistență socială, mergând într-o altă extremă.

Stagnarea dezvoltării economice

Puteți să mă acuzați de islamofobie însă o parte din lumea musulmană se folosește de dezvoltarea economică și tehnologică produsă de europeni însă sunt incapabili să producă ea înseși ceva și de aceea ei nu sunt un propulsor al dezvoltării. Populția musulmană se înmulțește și acest lucru se va vedea și în economia și dezvoltarea Europei.

Natalitatea scăzută

Datorită natalității scăzute în populația europeană și datorită mentalității musulmanilor prin care doresc să stăpânească pământul și, de aceea, au familii foarte numeroase în comparație cu a europenilor, în câțiva zeci de ani (și probabil mult mai devreme), populația europeană va fi înlocuită. Europa va fi un mare califat islamic cucerit prin imigrație, cetățenie, prin pretinderea unor „drepturi” și prin mega-prostia mass-mediei.

Hedonizarea și păgânizarea minții Europei

Europa hedonistă vede toate aceste lucruri dar este așa de îndrăgostită de ziua de astăzi, de experimentarea prosperității acum și de deviza „trăiește-ți clipa” încât ignoră toate avertismentele evidente. Dacă tot moare măcar să moară împlinindu-și toate poftele și săvârșindu-și ultimile păcate pe patul preacurviei ei mizerabile. Hedonismul o ucide încet încet.

Europa este decimată prin avort, homosexualitate și lesbianism, respingerea instituției căsătoriei, prin „planned parenthood” și alte lucruri ca acestea. Toate acestea au un efect profund asupra natalității și spiritualității populației.

Religia firii

Ca să fii musulman este ușor și convenabil. Dacă mori pentru Allah ți se satisfac exact poftele de care creștinismul spune că trebuie să te lepezi și să te pocăiești – vei primi 70 de fecioare în paradis. Dacă lupți pentru islam ești binecuvântat cu fecioarele creștinilor și poți să curvești după cum simți plăcerea. Vânzarea de sclave sexuale este o practică permisă. O populație bărbătească inflamată de pofte și hormoni primește promisiunea de femei. Așa că ei pleacă la luptă ca să cucerească. Bineînțeles că o fac pentru Allah.

Setea de sânge, ura, dușmănia, dorința de ocupație, sentimentul de cuceritor – și multe alte stări firești și chiar diabolice – în islam nu sunt doar permise ci sunt condiții pentru a fi considerat credincios adevărat. Acolo nu ai nevoie de naștere din nou, de iertare sau de iubire. Acolo trebuie să fii tu însuți însă să-ți canalizezi poftele în felul arătat de această religie diabolică. Pentru acest motiv ei nu se vor da înapoi!

Ce vom face noi creștinii?

Este foarte posibil, dacă Anticristul va fi un sistem sau o persoană, ca el să fie dintre musulmani sau cel puțin este aproape sigur că va avea sprijinul lor în lupta contra poporului evreu și împotriva creștinismului. Este doar o speculație.

Noi creștinii trebuie să încetăm să ne mai temem și să ne pregătim de evanghelizare. Va fi singura cale în care vom putea diminua forța întunericului exprimată prin islam. În curând vom fugi din Europa mai repede decât am fugit în ea pentru a ne adăposti la umbra falsă a prosperității ei. Dacă spiritul evanghelistic și legea lui Hristos nu vor reînvia între adevărații credincioși vom fi călcați în picioare sub legea Sharia.

Într-o zi vom înțelege că scuzele pe care le inventăm și le aruncăm în capetele celorlalți pentru a nu fi implicați în creșterea chiar numerică a familiilor noastre, sunt mincinoase (iar musulmanii arată asta așa de bine) și vom experimenta pe pielea noastră ce înseamnă să nu ascultăm de Cuvântul lui Dumnezeu. Ce seamănă omul aceea va fi secera. Legea aceasta nu s-a schimbat.

Anunțuri

Un gând despre “Marele stat islamic european

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s