Dragostea lui Dumnezeu NU este necondiționată – R.C. Sproul, John MacArthur

Anunțuri

Un gând despre “Dragostea lui Dumnezeu NU este necondiționată – R.C. Sproul, John MacArthur

 1. Sper că mulți au înțeles discuția (deșii a fost numai în engleză) și au luat aminte la ce s-a discutat. Chiar la sfârșit, John MacArthur spune: „Predicile trebuiesc schimbate radical.”
  Aici, a spus bine. Foarte mulți oameni au fost duși in rătăcire chiar de ei, acești oameni „atât de minunați”, care prin predicile lor au „stricat Cuvântul lui Dumnezeu, așa cum fac cei mai mulți” (2 Corinteni 2:17). Nu le-a păsat de „adevăr” și în dorința lor carnală, pentru a vedea cât mai multi oameni în adunările lor, au predicat minciuni. Da, acesta este adevărul, de aceea, Mulţi îi vor urma în destrăbălările lor. Şi, din pricina lor, calea adevărului va fi vorbită de rău. (2 Petru 2:2)
  Ce realitate îngrozitoare să crezi că vei intra în rai (paradis) în ziua morţii tale, dar să afli în acea zi că de fapt ai fost înşelat şi te afli în iad. Cei mai mulţi care azi își spun creştini, dar care de fapt nu urmează adevărul, vor avea o surpriză atunci, fiindcă vor fi cuprinşi de groază (Matei 7:13-14, Luca 13:24; 2 Petru 2:2).
  Ei înşişi vor găsi plânsul şi scrâşnirea dinţilor lor (ex, Matei 8:12; 22:1-14, 25; 14-30; Luca 13:28). Aceasta este valabil şi pentru tine dacă mergi pe „calea lată”; cât de dezamăgit şi ce trist vei fi şi tu atunci când vei murii deoarece tu credeai că vei merge în prezenţa lui Dumnezeu în acea zi, dar ce decepţie căci o să te afli în iad dacă nu te întorci din toată inima la Dumnezeu. Acesta este adevărul şi ce îngrozitor, ce dezamăgire va fi pentru mulţi din cei ce-şi zic acum „creştini” dar fiindcă nu ascultă de adevăr vor pierii. (Matei 7:13-14; Luca 13:24; 2 Petru 2:2)

  Sigur nu sunt mulți cei ce intră pe poarta strâmtă și sunt pe calea îngustă.
  Intrați pe poarta cea strâmtă. Căci largă este poarta, lată este calea care duce la pierzare şi mulţi sunt cei ce intră pe ea. Dar strâmtă este poarta, îngustă este calea care duce la viaţă şi puţini sunt cei ce o află. (Matei 7:13-14)

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s