David Platt – Idolatry and Sports

Anunțuri

2 gânduri despre “David Platt – Idolatry and Sports

 1. Biblia spune clar că „nimeni”, adică nu există excepție, care să poată slujii la doi stăpâni. Nu se poate ca cineva să fie „credincios Domnului” și „idolatru” in același timp.
  Chiar dacă sunt multi care susțin contrariul și spun că ei pot fi credincioși adevărați, dar că sunt „iubitori de bani” ca fariseii (Luca 16:14), sau „iubitori de sine, lăudăroși, trufași, fără evlavie” (2 Timotei 3:2), sau „iubitori mai mult de plăceri decât iubitori de Dumnezeu” (vers 4). Cei ce săvârșesc aceste lucruri, cu toții sunt pe „calea largă ce duce la pierzare” (Matei 7:13)

  Nimeni nu poate sluji la doi stăpâni. Căci sau va urî pe unul şi va iubi pe celălalt; sau va ţine la unul şi va nesocoti pe celălalt: Nu puteţi sluji lui Dumnezeu şi lui Mamona. (Matei 6:24)

  Biblia spune: „Fugiţi de închinarea la idoli.” (1 Corinteni 10:14) și stați departe de idoli, „păziţi-vă de idoli” (1 Ioan 5:21).
  Vreți să fiți primiți de Dumnezeu? „Ieşiţi din mijlocul lor şi despărţiţi-vă de ei, zice Domnul. Nu vă atingeţi de ce este necurat şi vă voi primi. (2 Corinteni 6:17)

  Nu vreți să ieșiți din „mijlocul lor” și „să vă depărtați de ei, neatingându-vă de ce este necurat,” nu veți fi primiți, iar sfârșitul vostru va fi după faptele voastre, adică pierzarea, pentru că „vă gândiți la lucrurile de pe pământ” (Filipeni 3:19).

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s