ÎNTRE|BARE

Această pagină îşi are rostul sub ideea că cititorii au întrebări şi doresc şi răspunsuri la ele. Nu pretind că am răspunsuri la toate întrebările, însă îmi voi da silinţa, nu viaţa,  să răspund la toate întrebările la care am sau pot găsi răspuns.

Nu voi lua capul nimănui (verbal) care pune întrebări incomfortabile şi nici nu mă voi sfii să dau răspunsuri la întrebări mai puţin obişnuite.

Omul care nu pune întrebări nu înseamnă neapărat că e mai deştept ci că la rădăcina vieţii există o doză toxică de teamă.

În general, când mi s-au pus întrebări în anumite comentarii, pentru diferite posturi şi care nu aveau nici un fel de legătură cu acestea, am răspuns uneori tăios poate dar prefer să cred că de cele mai multe ori am spus adevărul, însă aici mă puteţi contrazice :)

Nu mă interesează aici scopul, motivaţia, ce anume urmăriţi prin întrebările pe care le puneţi, singurul lucru care contează aici, este să puneţi întrebări şi să primiţi răspunsuri – sau poate să le căutăm şi să le aflăm împreună.

Atacurile personale, limbajul abuziv, întrebările care nu au nici un fel de tangenţă cu realitatea nu vor fi publicate şi nici nu li se vor da curs.

9 gânduri despre “ÎNTRE|BARE

  1. Andrei, ce părere ai despre Ioan 13:12-17, scrie acolo că noi suntem datori să ne spălăm picioarele unii altora, să facem cum a făcut Domnul Isus. La ce referă? care este aplicația astăzi? acum noi nu ne ma putem spăla pe picioare unii pe alții, știi ceva predică ok pe acest text, sau poți să scrii un articol despre asta te rog! vreau să înțeleg acest poruncă/pildă a Domnului Isus!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s